Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi

Hüsnü KILPELİT
İdari ve Mali İşler Müdürü

ÖZGEÇMİŞ

Çorum İskilip doğumludur. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
İlkokulu İskilip Ebussuud Efendi İlkokulunda,
Ortaokulu İskilip Lisesindeki,
Lise Eğitimini İskilip Sağlık Meslek Lisesinde tamamlamıştır.
Önlisans eğitimini Sağlık Kurumları İşletmeciliği , Lisans eğitimini İşletme olarak tamamlamıştır. 7 yıl Alaca Devlet Hastanesi Satınalma-ihale , Gider Tahakkuk ve Döner Sermaye biriminde Tıbbi Sekreter olarak,1 yıl Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Satınalma-ihale biriminde Tıbbi Sekreter olarak ve 4 yıl Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde Mali Hizmetler ve Tıbbi Hizmetler Başkanlıklarında Uzman olarak görev yapmıştır. 2017 yılı Nisan ayında Kargı Ahmet Hamdi AKPINAR Devlet Hastanesinde Tıbbi Sekreter olarak göreve başlamış ve yine 2017 yılı Aralık ayından itibaren Kargı Ahmet Hamdi AKPINAR Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İlker Müdürü ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görevine devam etmektedir.