Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi’ne iki adet diyaliz cihazı daha gönderildi.

Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi başhekimliğinden yapılan açıklamada; "Özellikle yaz mevsiminde yoğun talep olması ve hasta mağduriyetini giderme maksatlı hastane yönetimimiz tarafından çalışmalara başlandı. Diyaliz ünitemize tadilat yapılarak ikinci diyaliz salonu açıldı. Yeni gelen cihazlar bu salona yerleştirilerek ruhsatlandırma işlemi sonrası aktif olarak çalışmaya başladı" denildi.

Yeni gelen cihazlarla birlikte diyaliz ünitesindeki hasta kapasitesi 36’dan 54’e çıkmış oldu.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Günün Önemli Manşetleri